Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 247g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio16g35kcal1.3g4.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g717kcal41g20.6g49.4g3.4g
Valittu annoskoko471g358kcal20.5g10.3g24.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna236g179kcal10.3g5.2g12.4g0.9g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965