Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 77g555kcal0.9g0.3g62.2g0g
Sokeri 74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g100g337kcal8.7g70.7g0.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)88g121kcal6.6g4.6g8.8g0g
Appelsiinimehu, 2 dl20g8.8kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g3297kcal68g313.8g196.4g0g
Valittu annoskoko472g1649kcal34g156.9g98.2g0g
Annoskoko puolitettuna236g824kcal17g78.5g49.1g0g
Arvot/100g100g349kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576