Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g270g162kcal4g35.1g0.3g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Kukkakaali 600g144kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g16kcal1.7g2.1g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9420g1094kcal59.6g173.4g7.2g63g
Valittu annoskoko4710g547kcal29.8g86.7g3.6g31.5g
Annoskoko puolitettuna2355g273kcal14.9g43.4g1.8g15.8g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86985