Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)480g917kcal57.6g112.3g22.6g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g1600g2400kcal256g64g128g0g
Purjosipuli 1600g366kcal29g38.4g3.2g33.6g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Kalaliemi Maggie, annos 5g40g104kcal4.4g9.6g5.6g0g
Ruohosipuli, tuore400g108kcal5.6g15.2g2.4g4.4g
Soijakastike 480g290kcal24.8g45.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9424g8612kcal772.4g606.8g325.8g80.8g
Valittu annoskoko4712g4306kcal386.2g303.4g162.9g40.4g
Annoskoko puolitettuna2356g2153kcal193.1g151.7g81.5g20.2g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676