Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g720g4320kcal151.2g47.5g388.8g0g
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g202.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g9g34kcal0.1g8.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g29209kcal873.8g233g2736g0g
Valittu annoskoko4716g14604kcal436.9g116.5g1368g0g
Annoskoko puolitettuna2358g7302kcal218.5g58.3g684g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903