Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.7g58.5g0.4g4g
Porkkana 360g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)720g216kcal7.2g28.8g2.9g1.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 360g797kcal63g0g61.2g0g
Basilika, tuore9g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g2862kcal161.4g225.2g131g33.4g
Valittu annoskoko4716g1431kcal80.7g112.6g65.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna2358g716kcal40.4g56.3g32.8g8.4g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954