Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2250g1551kcal113.8g210.6g9g69.7g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Cashewpähkinä 270g1550kcal54g50.8g125.1g9.4g
Mineraalisuola keskiarvo 18g0.2kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g18g70kcal9.2g6.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g8080kcal361.2g562.2g450.6g167.4g
Valittu annoskoko4716g4040kcal180.6g281.1g225.3g83.7g
Annoskoko puolitettuna2358g2020kcal90.3g140.6g112.7g41.9g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928