Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1991kcal227.9g0g119.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1259g693kcal18.9g81.8g31.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g600g1019kcal15g36g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9432g8066kcal541.8g367g489.2g51.8g
Valittu annoskoko4716g4033kcal270.9g183.5g244.6g25.9g
Annoskoko puolitettuna2358g2016kcal135.5g91.8g122.3g13g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348