Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu126g452kcal15.1g89.1g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g20g13kcal0.7g0g5g0g
Sokeri 50g204kcal0g50.2g0g0g
Voi 30g219kcal0.4g0.1g24.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Appelsiini, kuorittu 65g31kcal0.4g5.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g2408kcal75.2g292.4g109.2g2.8g
Valittu annoskoko472g1204kcal37.6g146.2g54.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna236g602kcal18.8g73.1g27.3g0.7g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429