Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.6g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g229kcal0.2g0.2g25.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai129g452kcal15.5g91.7g2.7g3.9g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Flora Vanilla 12%37g71kcal1.7g6g4.5g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g40g223kcal2.6g22.7g1.6g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g75g25kcal0.4g4.8g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g2693kcal61.8g364.2g85.8g12.4g
Valittu annoskoko472g1346kcal30.9g182.1g42.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna236g673kcal15.5g91.1g21.5g3.1g
Arvot/100g100g285kcal6.5g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868