Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 168g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.4g6.3kcal1.1g0.1g0g0.6g
Vehnälese 13g31kcal1.8g2.1g0.6g5g
Ruislese 11g32kcal1.7g3g0.5g4.5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g34g124kcal4.7g18.5g2.7g3.7g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)101g353kcal12.1g69.5g1.9g5g
Vehnäjauho puolikarkea 134g461kcal13.7g94.1g1.6g4.7g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g2025kcal70.2g377.2g14.6g47g
Valittu annoskoko472g1013kcal35.1g188.6g7.3g23.5g
Annoskoko puolitettuna236g506kcal17.6g94.3g3.7g11.8g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.5g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948