Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 18g37kcal2.3g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Raparperi 67g22kcal0.5g3.7g0.1g0.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 67g26kcal0.1g5.4g0.1g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3g10kcal0g2.4g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g67g233kcal9.3g37.3g5g6.7g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g3090kcal47g370.6g154.8g24.2g
Valittu annoskoko472g1545kcal23.5g185.3g77.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna236g773kcal11.8g92.7g38.7g6.1g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790