Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g99g60kcal9.9g4.3g0.3g0g
Sokeri 169g685kcal0g168.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 87g125kcal10.9g0.3g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g266kcal7.9g54.2g0.9g2.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.6g1.6g3.1g4.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g179kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g2773kcal62.6g467.6g66.4g14g
Valittu annoskoko472g1386kcal31.3g233.8g33.2g7g
Annoskoko puolitettuna236g693kcal15.7g116.9g16.6g3.5g
Arvot/100g100g294kcal6.6g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920