Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Sokeri 8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 438g169kcal0.7g35.7g0.4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g760kcal2.2g96.2g36.2g13.2g
Valittu annoskoko473g380kcal1.1g48.1g18.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna236g190kcal0.6g24.1g9.1g3.3g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339