Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)98g33kcal3.2g4.8g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g5.6g18kcal0g0.2g2.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.6g3.9kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g541kcal17.6g104.6g5.4g6.8g
Valittu annoskoko472g270kcal8.8g52.3g2.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna236g135kcal4.4g26.2g1.4g1.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105