Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g429g450kcal34.3g60g8.6g42.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 16g140kcal0g0g15.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g23g88kcal7.4g0g6.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1356kcal83.4g120.2g61.6g85.8g
Valittu annoskoko473g678kcal41.7g60.1g30.8g42.9g
Annoskoko puolitettuna236g339kcal20.9g30.1g15.4g21.5g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308