Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Maissi, pakaste (Spar) 200g15g17kcal0.6g2.9g0.3g0g
Lihapulla 1kpl/15g56g135kcal8.4g5.3g8.4g0.3g
Makaroni, tumma 45g162kcal6.1g29.6g1.4g2.7g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Turun sinappi, mieto6g11kcal0.3g1.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g856kcal35.8g119.8g22.2g10.6g
Valittu annoskoko472g428kcal17.9g59.9g11.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna236g214kcal9g30g5.6g2.7g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735