Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)23g45kcal5.2g0.3g2.5g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%75g83kcal13.5g2.3g2.3g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali338g66kcal6.1g7.4g0.7g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g387kcal49.6g20g11g15.6g
Valittu annoskoko473g194kcal24.8g10g5.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna236g97kcal12.4g5g2.8g3.9g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837