Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 315g1010kcal84.3g0g75.4g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g23g72kcal6.9g12.4g0.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g68g115kcal1.3g1.1g11.6g0.4g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.9g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2686kcal201g61g184g3.2g
Valittu annoskoko473g1343kcal100.5g30.5g92g1.6g
Annoskoko puolitettuna236g672kcal50.3g15.3g46g0.8g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658