Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.5g9kcal0.5g0.3g0.5g0.8g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)38g75kcal1g1.5g7.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g63g219kcal1.3g5g21.9g0g
Mansikka 55g26kcal0.3g4.6g0.1g1g
Banaani, kuorittu 75g65kcal0.8g13.7g0.3g1.4g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen113g68kcal0.3g15.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1625kcal28.2g208g72.6g8.4g
Valittu annoskoko472g813kcal14.1g104g36.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna236g406kcal7.1g52g18.2g2.1g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705