Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale175g228kcal31.5g3.9g10.7g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras93g299kcal12.9g54.1g3g7.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 50g129kcal13.4g0g8.4g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)146g88kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Sinappi 8.7g12kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1508kcal119.4g131.6g56.8g17.4g
Valittu annoskoko472g754kcal59.7g65.8g28.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna236g377kcal29.9g32.9g14.2g4.4g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789