Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 10g7.7kcal1.4g0.1g0g0.7g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta229g823kcal29.7g160.1g4.8g8g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 21g110kcal0.1g0.1g12.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ohrasuurimo 8.3g27kcal0.7g5.3g0.2g0.6g
Lihaliemi laimennettu 21g3.9kcal0g0.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g140kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2420kcal81.8g341.8g75.8g19g
Valittu annoskoko473g1210kcal40.9g170.9g37.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna236g605kcal20.5g85.5g19g4.8g
Arvot/100g100g256kcal8.7g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334