Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g169g368kcal30.9g0g27.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus79g276kcal11g0.4g25.2g0g
Herne kuivattu225g635kcal40.3g109.1g2.3g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2556kcal164.4g219g110g45g
Valittu annoskoko473g1278kcal82.2g109.5g55g22.5g
Annoskoko puolitettuna236g639kcal41.1g54.8g27.5g11.3g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161