Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 70g376kcal0.6g0.5g42g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 36g145kcal0g35.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g79g275kcal11g43.9g5.4g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Mustikka pirkka 200 g112g37kcal1.1g7.2g1.1g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g112g95kcal3.5g5.2g6.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g2173kcal46g233.2g117.4g2g
Valittu annoskoko473g1087kcal23g116.6g58.7g1g
Annoskoko puolitettuna236g543kcal11.5g58.3g29.4g0.5g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618