Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 268g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Poronliha, paistettu 80g161kcal19.9g0g9g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g89g36kcal0.9g7.2g0.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g5g6kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g424kcal42.2g18.2g19.6g1.8g
Valittu annoskoko473g212kcal21.1g9.1g9.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna236g106kcal10.6g4.6g4.9g0.5g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305