Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g113g323kcal7.9g56.3g7.9g3.4g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g31g34kcal7.2g0g0.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu63g163kcal19.4g0g9.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g1.7g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper71g40kcal0.2g9.9g0.1g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper13g14kcal0.2g0.2g1.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl4.7g17kcal0.6g3.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1402kcal76.6g166.2g48.8g14.2g
Valittu annoskoko473g701kcal38.3g83.1g24.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna236g351kcal19.2g41.6g12.2g3.6g
Arvot/100g100g148kcal8.1g17.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362