Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)62g270kcal13.5g2.4g23.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 187g181kcal5.6g36.7g0.6g1.9g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0g1.8g0.1g0.4g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g50g137kcal14.5g0g8.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)25g7.5kcal0.2g1.5g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.3g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g1561kcal85.4g91.2g92.8g4.6g
Valittu annoskoko473g780kcal42.7g45.6g46.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna236g390kcal21.4g22.8g23.2g1.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625