Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g100g720kcal1g1g80g0g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten23g74kcal5.3g10.1g4.7g2.5g
Pandan tumma suklaa 150 g35g187kcal1.7g18.2g11.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g50g263kcal4.7g26.5g15.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl25g145kcal5.3g1.3g12.6g2.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g4203kcal58.8g329g300g10.8g
Valittu annoskoko473g2101kcal29.4g164.5g150g5.4g
Annoskoko puolitettuna236g1051kcal14.7g82.3g75g2.7g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773