Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2009g2792kcal381.6g0g140.6g0g
Korppujauho 251g919kcal26.3g188g2.6g13.3g
Vesi, vesijohtovesi 1004g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 552g788kcal69g1.7g56.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)628g220kcal15.1g29.5g3.1g16.3g
Sipuli 276g84kcal3.5g13.3g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g9605kcal991g465g407g68.6g
Valittu annoskoko4720g4802kcal495.5g232.5g203.5g34.3g
Annoskoko puolitettuna2360g2401kcal247.8g116.3g101.8g17.2g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628