Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 880g881kcal22.4g3.3g84.3g15.8g
Pekoni, paistettu 640g3296kcal105.2g0g324.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti400g1120kcal13.6g22.4g108g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g120g90kcal9g11.4g0.6g0g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Kasvisliemi laimennettu 800g74kcal2.3g3.3g5.8g0.4g
Lihaliemi laimennettu 800g151kcal0g24g4.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g21248kcal339.4g179.2g2127.8g32.8g
Valittu annoskoko4720g10624kcal169.7g89.6g1063.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna2360g5312kcal84.9g44.8g532g8.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804