Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2402g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g30g118kcal0.9g6g10.2g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g40g100kcal4.4g1.2g8.8g0.6g
Chilikastike original, Felix60g53kcal1g9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, vanha, kuorittu 601g457kcal11.3g93.1g1.2g6g
Paprika punainen 260g76kcal2.4g11.7g1g4.9g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Chili mausteseos, Old El Paso6g17kcal0.5g2.9g0.4g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g641g1409kcal76.9g16.7g115.3g1.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 200g197kcal6.1g39.9g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g5232kcal221.8g414.2g281.6g70.2g
Valittu annoskoko4720g2616kcal110.9g207.1g140.8g35.1g
Annoskoko puolitettuna2360g1308kcal55.5g103.6g70.4g17.6g
Arvot/100g100g55kcal2.3g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030