Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 499g3622kcal5.9g2g406g0g
Sokeri 283g1149kcal0g282.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 183g370kcal23.4g0.6g30.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 649g2227kcal66.2g454.4g7.8g22.7g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Raparperi 666g224kcal4.6g36.6g0.7g9.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 666g257kcal1.1g54.3g0.6g10g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g50g182kcal1.7g39.7g1.7g0g
Sokeri 133g541kcal0g133g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g100kcal0g24.4g0g0.4g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g666g2330kcal93.2g372.9g49.9g66.6g
Voi 333g2415kcal4g1.3g270.7g0g
Sokeri 212g862kcal0g212.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 333g1142kcal33.9g233g4g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g30902kcal469.8g3706.8g1544.4g241.6g
Valittu annoskoko4720g15451kcal234.9g1853.4g772.2g120.8g
Annoskoko puolitettuna2360g7726kcal117.5g926.7g386.1g60.4g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790