Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g3348g11884kcal217.6g1071.2g769.9g60.3g
Taloussuklaa, Fazer1004g5172kcal39.2g562.4g301.3g53.2g
Kananmuna kuoreton 368g525kcal46g1.1g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g35162kcal605.6g3269.4g2217.8g227g
Valittu annoskoko4720g17581kcal302.8g1634.7g1108.9g113.5g
Annoskoko puolitettuna2360g8791kcal151.4g817.4g554.5g56.8g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745