Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1170g4210kcal152g818.7g24.6g40.9g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.5g2g67.6g0g
Sokeri 1020g4138kcal0g1018.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g400g2879kcal4g4g319.9g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 800g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g25306kcal483.8g3894.4g825.6g114.2g
Valittu annoskoko4720g12653kcal241.9g1947.2g412.8g57.1g
Annoskoko puolitettuna2360g6327kcal121g973.6g206.4g28.6g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095