Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g993g596kcal99.3g42.7g3g0g
Sokeri 1689g6854kcal0g1686.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 874g1247kcal109.3g2.6g89.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 775g2658kcal78.9g542.3g9.3g27.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 143g529kcal26.5g15.7g31g43.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g191kcal0g47.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl199g1788kcal0g0g198.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g27725kcal628g4674.8g663.2g141.2g
Valittu annoskoko4720g13863kcal314g2337.4g331.6g70.6g
Annoskoko puolitettuna2360g6931kcal157g1168.7g165.8g35.3g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920