Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1680g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 84g63kcal11g0.9g0.3g5.8g
Vehnälese 134g307kcal17.9g20.7g6g50.4g
Ruislese 114g319kcal17.1g29.7g4.9g44.5g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g336g1243kcal47g184.8g26.9g37g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1008g3527kcal120.9g695.4g19.1g50.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1344g4611kcal136.9g940.6g16.1g47g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g55kcal0g13.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g20248kcal701.6g3771g146.6g470.2g
Valittu annoskoko4720g10124kcal350.8g1885.5g73.3g235.1g
Annoskoko puolitettuna2360g5062kcal175.4g942.8g36.7g117.6g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948