Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g120g420kcal0g3.6g45.6g0g
Becel juokseva, annos 10g280g1848kcal0g0g207.2g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1200g5340kcal85.2g814.8g236.4g42g
Vispikerma Flora 20%1000g2200kcal30g50g200g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)800g448kcal68g40g1.6g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g520g2907kcal43.7g286g176.8g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g300g1635kcal15g177g96g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini60g209kcal51.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9440g33120kcal587g3503.4g1927.4g84.2g
Valittu annoskoko4720g16560kcal293.5g1751.7g963.7g42.1g
Annoskoko puolitettuna2360g8280kcal146.8g875.9g481.9g21.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963