Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1000g7200kcal10g10g800g0g
Fariinisokeri1000g4060kcal0g999g0g0g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten225g743kcal52.9g101.2g47.2g24.7g
Pandan tumma suklaa 150 g350g1869kcal17.2g182g112g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g500g2625kcal47.5g265g155g0g
Mantelirouhe, 1 rkl250g1445kcal52.8g13.3g126.3g29g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9450g42025kcal589.6g3293.8g3000.2g107.6g
Valittu annoskoko4725g21013kcal294.8g1646.9g1500.1g53.8g
Annoskoko puolitettuna2363g10506kcal147.4g823.5g750.1g26.9g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773