Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 440g1440kcal44.8g292.2g4.8g14.7g
Herne 533g368kcal27g49.9g2.1g16.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 507g101kcal3.5g15.2g0.5g9.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1333g271kcal8g50.7g4g18.7g
Maissi, purkki Rainbow421g253kcal8g40g6.3g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 133g303kcal18.7g2.3g24g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1333g1228kcal210.8g33.3g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g8003kcal646.2g978.2g137.4g121.6g
Valittu annoskoko4728g4001kcal323.1g489.1g68.7g60.8g
Annoskoko puolitettuna2364g2001kcal161.6g244.6g34.4g30.4g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221