Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Parmesan formaggio da pasta120g548kcal48g0g39.6g0g
Basilika, tuore 24g6.5kcal0.7g0.3g0.2g0.4g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla1200g648kcal18g82.8g27.6g12g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Paprika vihreä 480g102kcal4.5g12g1.4g9.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss600g1860kcal144g4.8g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g9772kcal646.2g475g565.6g95g
Valittu annoskoko4728g4886kcal323.1g237.5g282.8g47.5g
Annoskoko puolitettuna2364g2443kcal161.6g118.8g141.4g23.8g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318