Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 720g2471kcal73.4g504g8.6g25.2g
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light450g1089kcal121.5g11.7g61.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki750g420kcal63.7g37.5g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1680g341kcal10.1g63.8g5g23.5g
Basilika, kuivattu 180g458kcal25.9g36.8g7.2g72.9g
Ruokaöljy keskiarvo 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9456g16871kcal669.2g1606.2g810.6g291.6g
Valittu annoskoko4728g8436kcal334.6g803.1g405.3g145.8g
Annoskoko puolitettuna2364g4218kcal167.3g401.6g202.7g72.9g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722