Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl30g102kcal4.2g16.8g2g3.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.8g0g
Maitojauhe rasvaton 6.2g22kcal2g3.3g0.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)70g133kcal17.5g0g7g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g18g18kcal0.7g3.5g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana946g1705kcal97g128.2g87.8g13.8g
Valittu annoskoko473g852kcal48.5g64.1g43.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna237g426kcal24.3g32.1g22g3.5g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253