Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 188g45kcal3.4g4.1g0.6g4.3g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Juusto, keskiarvo 38g131kcal9.4g0.1g10.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g113g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Voi 60% rasvaa 16g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana947g759kcal45g34.4g45.4g14.8g
Valittu annoskoko474g379kcal22.5g17.2g22.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna237g190kcal11.3g8.6g11.4g3.7g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378