Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)156g47kcal1.6g9.4g0.3g1.6g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 31g52kcal2.3g1.3g4.1g0.8g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g44g94kcal4.5g16.5g1.1g3.2g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana948g483kcal17.6g59.2g19.2g12.2g
Valittu annoskoko474g242kcal8.8g29.6g9.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna237g121kcal4.4g14.8g4.8g3.1g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568