Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2400g1818kcal44.9g370.1g4.8g24g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1200g1512kcal60g33.6g126g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto600g1980kcal162g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9464g10991kcal553g870g552.6g70g
Valittu annoskoko4732g5496kcal276.5g435g276.3g35g
Annoskoko puolitettuna2366g2748kcal138.3g217.5g138.2g17.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314