Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g600g3672kcal126.6g41.4g334.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g200g20kcal3g0g1.2g170g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 96g355kcal17.8g10.6g20.8g29.2g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Voi 54g389kcal0.6g0.2g43.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g40g245kcal8.4g2.8g22.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g14g1.4kcal0.2g0g0.1g11.6g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.4g24kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9464g26939kcal810.6g261.6g2534.2g426g
Valittu annoskoko4732g13470kcal405.3g130.8g1267.1g213g
Annoskoko puolitettuna2366g6735kcal202.7g65.4g633.6g106.5g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597