Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g466g3399kcal4.7g4.7g372.5g0g
Sokeri 396g1607kcal0g395.4g0g0g
Muna, annos 60g419g367kcal31.7g3.5g25.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 454g1558kcal46.3g317.8g5.4g15.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1863g663kcal3g132.4g1.7g37.3g
Voi, 1 tl, 5 g140g1020kcal1.4g1.4g111.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 279g832kcal51.9g7g67.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g699g2794kcal0g698.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9464g24617kcal278g3156g1167.8g106.4g
Valittu annoskoko4732g12309kcal139g1578g583.9g53.2g
Annoskoko puolitettuna2366g6154kcal69.5g789g292g26.6g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107