Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2402g1820kcal44.9g370.4g4.8g24g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1201g1513kcal60.1g33.6g126.1g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto601g1982kcal162.1g0g144.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g11000kcal553.4g870.8g553g70g
Valittu annoskoko4736g5500kcal276.7g435.4g276.5g35g
Annoskoko puolitettuna2368g2750kcal138.4g217.7g138.3g17.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314