Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2322g5293kcal441.1g0g394.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g325g878kcal24.4g159.3g16.3g32.5g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1161g755kcal37.1g55.7g40.6g0g
Kananmuna kuoreton 348g497kcal43.5g1g35.7g0g
Korppujauho (X-tra)580g2206kcal75.5g441.1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g19255kcal1243.2g1314.2g997.8g65g
Valittu annoskoko4736g9628kcal621.6g657.1g498.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna2368g4814kcal310.8g328.6g249.5g16.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519