Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2667g5209kcal498.4g0g360g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)800g1440kcal152g0.8g88g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g149g179kcal3.7g9g13.4g2.2g
Tomaattimurska 533g157kcal3g28.3g1.1g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9472g15643kcal1460.8g79.8g1045.2g24.6g
Valittu annoskoko4736g7821kcal730.4g39.9g522.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna2368g3911kcal365.2g20g261.3g6.2g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164